Darbuka

Pazar, Kasım 19, 2006

Headshot !

Denizli'de iki kuzen duvardaki tüfeği alıp "counter-strike"çılık oynarken, tüfeğin kazayla ateş alması sonucu biri başından vurularak hayatını kaybetmiş. Çok acıklı bir olay tabi ama yapılan yorumlarda çoğu kişi bilgisayar oyununu sorumlu tutmuş. Ta ki biri evin içinde duvarda asılı olan tüfeğin neden dolu olduğunu sorana dek.

Cumartesi, Kasım 11, 2006

4 Milyon İnsan Ne Yapar ?

www.dortmilyoninsanburadaneyapiyor.com
Yok, yok. Reklam aldığım yok. :)
Rakamla değil bu yazıyla.

Ufo Müzesini Gezen Uzaylı

Beyoğlu'ndaki müzeden sonra Denzili'de de bir ufo müzesi açılmış. Bu müzenin özelliği Balkanlar ve Orta Doğı'daki ilk uluslararası müze olmasının yanısıra uzaylı bir ziyaretçinin de bu müzeyi gezmesi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre olay şöyle gelişti:

"Geçtiğimiz cumartesi günü öğle saatlerinde müzeye, 1.55-160 boylarında ve sürekli kafasını sallayan bir ziyaretçi geldi. Gözleri tamamen siyah ve gözbebekleri ile gözünün beyaz bölümü hiç olmayan ziyaretçi, burayı gezmek istediğini söyledi.
Müzede yaklaşık 20 dakika kaldı.

Elinde ziyaretçi formu ile aşağı indi. Ayrıca UFO Müzesi defterine de izlenimlerini yazdı.Gencin hareketlerinden şüphelenen görevli yerinden kalkıp, "bir şey mi oldu?" diye sorunca ziyaretçi bu kez koşmaya başladı. 35 metrelik Denizli-İzmir Karayolu'nu 3 adımda hiç trafik yokmuş gibi geçti. Bu arada yeşil ışıkta akan trafiği elinin avucunu öne doğru getirerek bıçakla keser gibi kesti geçti, bir anda adeta buharlaşarak ortadan kayboldu."

Olay üzerine büyük şaşkınlık yaşayan üç görevliden ikisi isitafa etmiş, diğeri iki gün izin almış.
Uzaylı ziyaretçi defterine adresini Miganu Galaksisi Sitiyna Gazegeni Lamoon olarak belirttikten sonra şunları yazmış;

"Gerçekten hakkımızda güzel bir galeri hazırlamışsınız. Size teşekkür etmek isterdim. Burada daha fazla kalamayacağım. 2002 yılındaki Türk Hava Kuvvetleri pilotlarının şahit olduğu göktaşı olayında da emri ben verdim. Gezegeninizi uzaktan izliyoruz. Ben onlardan sadece bir tanesiyim. Başarılarınızın devamını dilerim."

Perşembe, Kasım 02, 2006

Astronomları Türkiye'de kim istihdam eder ?

Astronomları Türkiye'de kim istihdam eder ?
Cevabı basit; Diyanet İşleri Başkanlığı.
Namaz ve oruç saatlerini hesaplamak üzere görevli üç astronomdan biri eğitim görmek için NASA'ya gidince, Diyanet İşleri Başkanlığı astoronom aramaya başlamış.

Kadın olmak isteyen mahkum penisini kesti

Kahramanmaraş'ın Elbistan Cezaevi’nde hırsızlık suçundan hükümlü bulunan H.Ö. (31), ameliyatla cinsiyet değiştirip kadın olmak için cezaevi yönetimine yaptığı başvuru kabul edilmeyince penisini kesti. Aşırı kan kaybeden hükümlü, kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

Çarşamba, Kasım 01, 2006

Ajdar

Ajdar'ın son klibi çikita muz youtube'da 897 bin hit almış.
Onur Baştürk'ün yazısını da okuyunca merak edip; bir bakıyım demiştim de hakikaten başarılıymış Ajdar Anık.

Bu Ajdar artık sıktı

Şuursuzluğu tsunami boyutlarına ulaştı.

Önce Beyaz’da, bir gece önce de Pişti’de çıktı kendisi. "Youtube’da bir numarayım, dünyada bir numarayım" çığlıklarıyla o kadar sıkıcıydı ki...