Darbuka

Cumartesi, Kasım 11, 2006

Ufo Müzesini Gezen Uzaylı

Beyoğlu'ndaki müzeden sonra Denzili'de de bir ufo müzesi açılmış. Bu müzenin özelliği Balkanlar ve Orta Doğı'daki ilk uluslararası müze olmasının yanısıra uzaylı bir ziyaretçinin de bu müzeyi gezmesi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre olay şöyle gelişti:

"Geçtiğimiz cumartesi günü öğle saatlerinde müzeye, 1.55-160 boylarında ve sürekli kafasını sallayan bir ziyaretçi geldi. Gözleri tamamen siyah ve gözbebekleri ile gözünün beyaz bölümü hiç olmayan ziyaretçi, burayı gezmek istediğini söyledi.
Müzede yaklaşık 20 dakika kaldı.

Elinde ziyaretçi formu ile aşağı indi. Ayrıca UFO Müzesi defterine de izlenimlerini yazdı.Gencin hareketlerinden şüphelenen görevli yerinden kalkıp, "bir şey mi oldu?" diye sorunca ziyaretçi bu kez koşmaya başladı. 35 metrelik Denizli-İzmir Karayolu'nu 3 adımda hiç trafik yokmuş gibi geçti. Bu arada yeşil ışıkta akan trafiği elinin avucunu öne doğru getirerek bıçakla keser gibi kesti geçti, bir anda adeta buharlaşarak ortadan kayboldu."

Olay üzerine büyük şaşkınlık yaşayan üç görevliden ikisi isitafa etmiş, diğeri iki gün izin almış.
Uzaylı ziyaretçi defterine adresini Miganu Galaksisi Sitiyna Gazegeni Lamoon olarak belirttikten sonra şunları yazmış;

"Gerçekten hakkımızda güzel bir galeri hazırlamışsınız. Size teşekkür etmek isterdim. Burada daha fazla kalamayacağım. 2002 yılındaki Türk Hava Kuvvetleri pilotlarının şahit olduğu göktaşı olayında da emri ben verdim. Gezegeninizi uzaktan izliyoruz. Ben onlardan sadece bir tanesiyim. Başarılarınızın devamını dilerim."

2 Comments:

Blogger ufuk said...

ulan allahın yalancıları elinizde kanıt varmı bunca bilim adamı boşuna mı kafa patlatıyo yazdığı kağıtı niye internet sitesinde yayımlamadınız şimdi ben deyince yalan hazırlarsınız bunu yayınlayı

4:00 ÖS  
Blogger arzu said...

çok ilginç bi haber insan gülsemi ağlasamı karar veremiyo ama şuda bi gerçekki rabbim 18 bin alem yaratmış ve biz bunların sadece birkaçını biliyoruz şu dünyada olmicak bişey yok artık karşımıza çıkan hiç bir habere şaşıramıyoruz malesef

6:52 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home